Opnames voor tv-programma bij SEH!

Zaterdag 07 maart 2020

Op dinsdag 17 maart zullen er televisieopnames gemaakt worden op sportpark ‘De Eeuwlanden’. Geïnteresseerden, of ook wel figuranten, zijn welkom om aanwezig te zijn van 10.30 tot ongeveer 12.30 uur!

De beelden komen in het tweede seizoen van het RTL 4 programma 'Clubliefde'. In het programma bezoekt presentator Jochem van Gelder elke aflevering een andere sportvereniging in Nederland om te kijken hoe het er daar aan toe gaat. Het programma wordt onder andere gesponsord door ARAG, Grote Clubactie en Total Nederland.

In elke aflevering heeft Total een onderdeel in het programma rondom de Total spaaractie. Daarvoor komt er een cameraploeg naar Heerde, op 17 maart. Aanleiding is dat we als club succesvol bezig zijn geweest met de Total spaaractie, aangezien we zo’n 437 euro hebben gespaard in seizoen 2018/19! Jochem van Gelder zal dan een interview hebben met Hans Onderdijk vanuit de club, die kan vertellen wat er met het geld van de Total Spaaractie is gedaan.

Om op een dinsdagmorgen toch nog wat sfeer op het sportpark te krijgen zijn geïnteresseerden dus welkom, mede op verzoek van de productie! De opnames zullen vermoedelijk twee uur duren.

Wanneer de beelden daadwerkelijk worden uitgezonden is nog niet bekend.