Vrouwen SEH strijden om eerste plek

Woensdag 26 februari 2020

Het vrouwenteam van voetbalvereniging SEH (foto) presteert dit seizoen uitstekend. Sterker nog; de ploeg staat momenteel op een tweede plaats en neemt het zaterdag op het eigen sportpark ‘De Eeuwlanden’ op tegen de koploper, EZC’84 uit Epe. Publiek is uiteraard meer dan welkom om de dames en meiden aan te moedigen tijdens deze regelrechte kraker én onvervalste zespuntenwedstrijd!

Het onderlinge verschil tussen beide teams is momenteel vijf punten, nadat de twee ploegen dertien wedstrijden hebben gespeeld. In de resterende negen duels kan er echter nog veel gebeuren, zeker als SEH haar thuiswedstrijd aanstaande zaterdag weet te winnen. Het zou fantastisch zijn voor de bloeiende meiden- en damesafdeling van SEH als de vrouwen op zijn minst lange tijd mee kunnen doen om het kampioenschap!

En waarom ook niet? SEH is thuis op De Eeuwlanden nog ongeslagen dit seizoen. De laatste drie officiële duels werden gewonnen door de dames van trainer Martin Borreman en de laatste keer dat er werd verloren in de competitie was alweer drie maanden geleden. Tegenstander EZC daarentegen verloor dit kalenderjaar al tweemaal. De laatste uitwedstrijd werd dan weer wel overtuigend gewonnen, met 1-7.

Kortom; al met al voldoende ingrediënten voor een spannende, maar bovenal sportieve en leuke pot voetbal. Het duel tussen de beide damesploegen in de 5e klasse begint om 14.30 uur op het hoofdveld met kunstgras. De scheidsrechter is Wietse Wijnstok. Iedereen is welkom, uiteraard ook bij de andere duels die zaterdag op het sportpark worden gespeeld!