Trainer Tijmen zoekt nieuwe sportieve uitdaging

Donderdag 30 januari 2020

SEH J015-1 trainer Tijmen Rekers (foto) uit Nunspeet gaat SEH na 5 jaar helaas verlaten.

Tijmen begon in 2015 bij SEH C1 (nu J015-1) en bleef de club 5 jaar trouw, maar gaat nu op zoek naar een nieuwe sportieve uitdaging. Tijmen heeft meer dan voortreffelijk werk verricht bij de club en deze stap is hem zeker gegund. Al blijft het erg jammer voor SEH, maar voor hem is het ook wel weer begrijpelijk.

Niet alleen als trainer op het veld, maar ook als coach in de wedstrijden was hij bevlogen en enthousiast met realistische opvattingen over voetbal en systemen en hij kende zijn spelers door en door. Zij hebben ook veel van hem geleerd. Als opleider binnen de club had hij een eigen en goede realistische visie over voetbal en ik (Hoofd JeugdOpleidingen Gerrit van Leeuwen, red.) denk dat veel spelers deze trainer hoog hebben zitten.

Er zullen dan ook zeker na de nu inmiddels al 2 spelers bij SEH 1 nog enkelen volgen bij het vlaggenschip uit zijn 5-jarige J015-1 spelersbestand. Alle spelers die hij onder zijn hoede heeft gehad zijn ook bijzonder enthousiast en zeer tevreden over zijn werk als trainer bij SEH, maar ook als mens gaf hij spelers een stuk opvoeding mee.

Als HJO kon ik geen betere trainer/coach/mens/opleider wensen bij deze leeftijdscategorie en ik wens Tijmen dan ook heel veel succes bij een nieuwe club. Die vereniging haalt met hem zeker de hoofdprijs in huis! Tijmen; nu alvast bedankt voor alles en nog veel plezier dit komende halfjaar in de Hoofdklasse met SEH J015-1 en over 5 jaar zien we jou hopelijk terug als hoofdtrainer met een aantal 'eigen' jongens.

De vereniging moet nu dus op zoek naar een 'tweede Tijmen' en we hopen die dan ook opnieuw voor de club te vinden.