Jubilarissen tijdens Nieuwjaarsreceptie gehuldigd

Zondag 05 januari 2020

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie, gehouden op zaterdag 4 januari 2020, van voetbalvereniging SEH uit Heerde zijn verschillende jubilerende leden gehuldigd. In totaal zijn veertien SEH'ers in het zonnetje gezet, omdat zij reeds 50, 40 of 25 jaar bij de club verbonden zijn. Daarnaast is er aandacht besteed aan de Clubheld van het Jaar en heeft het bestuur een aantal schouderklopjes uitgereikt.

De kantine was ook dit keer goed gevuld voor de Nieuwjaarsreceptie. Hiervoor waren al de nodige wedstrijdjes in toernooivorm gespeeld door een aantal teams van SEH. Voorzitter Barend de Ruiter heette iedereen welkom en wenste de aanwezigen al het goeds voor het komende jaar. Daarbij kijkt hij terug op het afgelopen jaar, maar werd er ook al vooruit gekeken op het nieuwe jaar. Er was aandacht voor de zieken en de mensen die onlangs zijn overleden. Aan de andere kant was er ook goed nieuws te melden over het aanblijven van een aantal selectietrainers en starten aankomende week de werkzaamheden aan de (binnenkant) van de kantine!

Aan het eind van zijn speech nodigde voorzitter De Ruiter de nodige mensen naar voren, vanwege een jubileum. Hans van Es en Evert van der Maten zijn alweer een halve eeuw lid van de vereniging. Rob Rosendal, Henri Houtman, Bertus ter Velde en Marius Haverkamp namen ter plekke een oorkonde en een bos bloemen in ontvangst vanwege het 40-jarig jubileum. Ook was er aandacht voor de mensen die 25 jaar bij SEH zitten. Dit waren Jan Visser, Klaas Groen, Wolter Tijssen, Ruud de Gooijer, Michael Bosman en Ronald Kommer (zie foto).

Herman Visser (40 jaar) en Jochem Blok (25) vierden ook een jubileum, maar konden om verschillende redenen niet aanwezig zijn. Maar ook zij ontvangen natuurlijk de versierselen!

Verder heeft het bestuur een drietal schouderklopjes uitgereikt. Zoals aan de leiders en trainers van het G-team, Frank Heinen en Mark van de Streek. Mede dankzij hun inspanningen is het gelukt weer een volwaardig elftal op de been te krijgen en daardoor deel te nemen aan de competitie. Zij kregen een kleinood uitgereikt. Ook Wietse Wijnstok kan deze nog tegemoet zien. Hij gaat verhuizen naar Bathmen, maar zal nog regelmatig als scheidsrechter op De Eeuwlanden te zien zijn!

Tot slot was er nog aandacht voor de actie Clubheld van het Jaar. Dit wordt niet zozeer door de vereniging georganiseerd, maar toch is een SEH'er dé Clubheld van de gemeente Heerde geworden. Dit was Wim Hanekamp. Naast elftalelleider van de eerste selectie doet hij nog veel ander werk op het sportpark, waardoor de titel van Clubheld zeer verdiend is en daar hij heeft een bos bloemen voor ontvangen.

Het bestuur wenst iedereen een mooi, gezond en sportief 2020 toe!