Rabo-jeugd selectietoernooi bij SEH

Maandag 30 december 2019

Welke naam prijkt er vanaf juni volgend jaar (2020) op de mooie wisselbeker? Dat is de grote vraag bij het Rabo-jeugd selectietoernooi, van voetbalvereniging SEH uit Heerde. De 34e editie van het evenement wordt gehouden op zaterdag 20 juni 2020. Noteer deze datum dus vast in de agenda!

Het voetbaltoernooi, gesponsord door de Rabobank, is speciaal voor spelers tot 23 jaar (geboren na 1 januari 1997). Voor verenigingen waarvan het eerste elftal hoofdklasse of hoger speelt geldt de grens van 21 jaar. Het evenement duurt van circa 10.00 tot ongeveer 16.30 uur. Elk team speelt verschillende duels. Het inschrijfgeld voor dit toernooi bedraagt 50,00 euro. De helft van het inschrijfgeld zal gebruikt worden als prijzenpot. De andere helft zal het team bij aankomst op 9 juni retour ontvangen, in de vorm van consumptiebonnen.

Het afgelopen jaar is het evenement helaas niet doorgegaan. Daarvoor kwamen er telkens mooie winnaars naar voren, zoals Hatto Heim of ASVD. SEH zelf werd in 2016 winnaar van het toernooi op het eigen ‘De Eeuwlanden’.

De organisatie zal zelf natuurlijk de nodige clubs mailen en uitnodigen om mee te doen, maar dat kan ook op basis van dit bericht. Bekijk daarvoor deze uitnodiging en vul het inschrijfformulier in. Wees er snel bij; de volgorde van inschrijving is bepalend. Er kunnen maximaal twintig teams meedoen en vol is echt vol!

De organisatie hoopt op een drukke, succesvolle en natuurlijk sportieve editie van het Rabo-jeugd selectietoernooi van voetbalvereniging SEH!