Deon de Graaf (JO8-1) verder met stage bij PEC

Zaterdag 28 december 2019

We hebben eerder dit seizoen en dit kalenderjaar op deze site al een paar keer bericht over de J08-1 (foto) -spelers Jesse Eilander, Mats Nieuwenhuis en Deon de Graaf en hun stage bij PEC Zwolle. Inmiddels is er weer nieuws te melden!

Helaas voor Jesse was het PEC-avontuur voor hem in oktober afgelopen, al blijven de scouts en trainers Jesse wel volgen bij SEH. Na twee stageperiodes met zes trainingen bij PEC Zwolle kreeg het voor de SEH-spelers Deon en Mats destijds een mooi vervolg, met opnieuw een aantal trainingen en een mini-toernooi.

Voor Deon de Graaf krijgt de stage bij PEC Zwolle ook in het jaar 2020 een vervolg is onlangs duidelijk geworden en dat is toch een knappe prestatie. Helaas is de stage voor Mats Nieuwenhuis nu na drie periodes afgelopen.

Voor alle drie de uitgenodigde spelers (Jesse, Mats en Deon) was het een prachtige belevenis en een compliment voor hun voetbalkwaliteiten en wellicht komen ze later weer in beeld. Deon wensen wij uiteraard weer heel veel succes en plezier bij de volgende periode!