Teamdag voor de MO13-1!

Woensdag 18 december 2019

Ook op de laatste speeldag van 2019, zaterdag 21 december, zetten we als SEH weer een jeugdteam extra in het zonnetje met de zogenaamde Teamdag!

Dit keer zijn het de meiden van de MO13-1, met hun trainers Johnny Visch en Ben Toorn. Deze jonge groep enthousiaste meiden speelt, voor het grootste deel, dit seizoen voor het eerst in deze leeftijdscategorie en heeft zich direct gemeld in de 1e klasse! Dit houdt veelal in dat ze tegen meiden uitkomen die al een jaar langer op dit niveau spelen. Daarnaast betekent in de 1e klasse uitkomen dat er langere reistijden aan vastzitten. Uitwedstrijden naar Oldenzaal, Hengelo en Enschede waren geen uitzondering voor dit team. Het is een erg leerzame competitie geweest met wisselende uitslagen en zaterdag volgt de afsluiting tegen de roemruchte amateurclub Excelsior’31 uit Rijssen. De uitwedstrijd is voor onze meiden in een mooie 2-3 overwinning geëindigd en ook nu belooft het een wedstrijd op het scherpst van de snede te gaan worden!

Dus kom deze meiden aanmoedigen zaterdag! Om 12.00 uur wordt er afgetrapt op het hoofdveld van sportpark 'De Eeuwlanden'.

De zogenaamde Teamdag houdt in dat elk jeugdteam vanaf O12 en ouder van SEH die dag net iets meer aandacht krijgt dan bij een normale thuiswedstrijd. De bespreekkamer mag voor de wedstrijd door de trainer of leider gebruikt worden om het team te verzamelen, te informeren over de opstelling, tegenstander te analyseren en het strijdplan voor die dag uit te rollen. De wedstrijd wordt, zoveel mogelijk, ingepland op het hoofdveld en aangemeld op VoetbalTV. Ook de eventuele thuisblijvers kunnen de wedstrijd dan dus live meekijken! Voor het team zelf ook leuk nadien de speelsters zelf hun wedstrijd nog eens terug kunnen zien. Na afloop van de wedstrijd krijgt het team ten slotte nog consumptiebonnen uitgedeeld waarmee een hapje of drankje gehaald kan worden in de kantine.