FOTO’s: afsluiting Veldhuis League en Minipups

Woensdag 18 december 2019

De talenten van de Veldhuis League4Kidz en de Minipups van voetbalvereniging SEH uit Heerde hebben afgelopen zaterdag hun laatste activiteiten van deze jaargang afgewerkt. Tijdens de oefeningen, wedstrijdjes en natuurlijk de prijsuitreiking zijn foto’s gemaakt.

De jongste talenten van voetbalvereniging SEH uit Heerde hebben sinds eind augustus op de zaterdagmorgen hun kunsten mogen vertonen op het hoofdveld. Maar voor zowel de Veldhuis League4Kidz en de Minipups kwam er afgelopen zaterdag een eind aan het kalenderjaar 2019. En dat gebeurde tijdens een grote finale. Hierbij werd iedereen naar voren gevraagd en elke speler kreeg een aandenken. De winnaars van de Veldhuis League4Kidz kregen natuurlijk een mooie beker uitgereikt, mede mogelijk gemaakt door sponsor Veldhuis Advies. Daarnaast was er de spannende strijd om de penaltybokaal, waar ook de prijzen voor werden uitgereikt.

Tijdens de huldiging en activiteiten zijn foto´s gemaakt door Leon Schotman. De afbeeldingen zijn inmiddels te zien in het speciaal daarvoor aangemaakte foto-album op deze site. Klik hier om ze te bekijken.