Bart Pool Installaties sponsor trainingspakken SEH

Maandag 09 december 2019

Tien jaar geleden begon oudste dochter Marit met voetballen bij Voetbalvereniging SEH. En vanaf dat moment werd Bart Pool, eigenaar van Bart Pool Installaties, sponsor bij SEH. Inmiddels voetballen dochters Dagmar en Anne ook bij de vereniging. En is het logo van het bedrijf sinds zes jaar ook te zien op de achterkant van de trainingspakken van de jeugd.

Sinds dit seizoen zijn de trainingspakken afkomstig van Craft Sportwear en heeft Bart Pool zijn sponsorcontract verlengd met nog eens vier jaar. Om dat te vieren werden alle jeugdleden bij elkaar geroepen voor een groepsfoto, waar uiteindelijk zo'n 150 kinderen (!) in de leeftijd van 3-18 jaar gehoor aan hebben gegeven. In totaal bezit de vereniging 500 trainingspakken waar het beeldmerk van Bart Pool Installaties op staat.

Bart is aangenaam verrast door dit initiatief vanuit de sponsorcommissie van SEH: ,,Het is mooi om sponsor te zijn van een club als deze. Naast dat ik mijn dochters daarmee een plezier doe, is het ook goed voor de club en voor de naamsbekendheid van mijn eigen bedrijf. Veel leden van SEH weten mij te vinden en er zijn al mooie samenwerkingen uit voortgekomen.''