FOTO'S: Vijf kampioenteams van SEH gehuldigd

Maandag 09 december 2019

Het zijn zo veel spelers, dat ze amper nog op één foto passen... En dat is in dit geval een goed teken, want het betekent dat er heel veel teams van voetbalvereniging SEH uit Heerde kampioen zijn geworden dit najaar. Liefst vijf elftallen eindigden als eerste in de competitie en werden daarom in de rust van de drukbezochte avondwedstrijd SEH 1- VEVO 1 gehuldigd vanwege hun knappe prestaties!

Het is inmiddels een goede traditie dat de (jeugd)teams die kampioen zijn geworden een huldiging krijgen in de rust van de laatste thuiswedstrijd van SEH 1. Dat dit juist tijdens het duel tegen VEVO uit Veessen was, betekende extra veel publiek en enthousiaste reacties van alle kanten. Een fantastische happening met zo’n grote hoeveelheid aanwezigen!

Vorige week werd al bekend dat de spelers en begeleiding van de JO9-3 van SEH een feestje konden vieren. Het team bleef dit najaar in de competitie ongeslagen. Afgelopen zaterdag kwamen daar nog eens liefst vier jeugdteams bij. De JO8-2 en JO12-2 wisten beide hun belangrijke duel te winnen en mochten zich kampioen noemen. Niet veel later op dezelfde morgen speelden JO8-1 en JO12-1 tegelijkertijd op het hoofdveld op ‘De Eeuwlanden’, het sportpark van de blauwwitten uit Heerde. Ook die twee talentvolle teams wisten van de tegenstanders te winnen en eindigden daardoor als eerste in de competitie. SEH JO8-1 deed dit overigens heel knap op Hoofdklasse-niveau. Alle spelers en begeleiders gefeliciteerd!

Tijdens de huldiging zijn uiteraard foto's gemaakt van de teams en hun fraaie spandoeken. Deze afbeeldingen zijn te bekijken in het foto-album. Klik hier om de plaatjes van Leon Schotman te bekijken.