FOTO'S: SEH JO8-1 kampioen

Zondag 08 december 2019

De jongens van de onder de JO8-1 van voetbalvereniging SEH uit Heerde zijn kampioen geworden in de Hoofdklasse! Het team wist afgelopen zaterdag ook het competitieduel tegen SVI met 13-1 te winnen.

Door de overwinning is het team niet meer in te halen, met alleen aanstaande zaterdag nog een wedstrijd te gaan. Een hele mooi prestatie van deze jonge spelers en hun begeleiders, zeker ook gezien het hoge niveau in deze competitie. Tijdens de kampioenswedstrijd zijn ook foto's gemaakt door Leon Schotman. Deze afbeeldingen zijn te zien in het speciaal daarvoor aangemaakte foto-album. Klik hier om ze te bekijken.

Uiteraard horen bij het behalen van het kampioenschap de nodige festiviteiten. Zo zijn de spelers zaterdagavond in de rust van de wedstrijd tussen SEH 1 en VEVO 1 gehuldigd onder toeziend oog van honderden mensen. Dit was niet alleen voor de JO8-1, maar ook voor vier andere jeugdteams van SEH die eveneens kampioen zijn geworden: JO8-2, JO9-3, JO12-1 en JO12-2. Van deze huldiging zullen later nog foto's verschijnen op deze site.

Alle betrokkenen gefeliciteerd!