Voetbalderby tussen SEH en VEVO in avonduren

Dinsdag 03 december 2019

De voetbalwedstrijd tussen de verenigingen SEH uit Heerde en VEVO uit Veessen op zaterdag 7 december zal dit jaar beginnen om 18.00 uur. Daarmee wordt voor het eerst bewust afgeweken van het gebruikelijke tijdstip van 14.30 uur. Rond de wedstrijd zullen er bovendien nog verschillende extra festiviteiten zijn.

Door de competitiewedstrijd in de 4e klasse D wat later op de zaterdag te laten spelen, levert dat twee voordelen op. Enerzijds kunnen andere voetballers van de clubs SEH en VEVO zelf de derby makkelijker bijwonen en anderzijds bieden we de geïnteresseerden van bijvoorbeeld overige verenigingen en voetballiefhebbers uit de buurt ook de mogelijkheid om een kijkje te komen nemen op het onlangs vernieuwde sportpark ‘De Eeuwlanden’.

Het blijft niet alleen maar bij de belangrijke voetbalwedstrijd. Zo is er muzikale omlijsting van de zanger Mannes, geregeld door de Vrienden van SEH. De Supportersvereniging verzorgt weer een grote verloting met leuke prijzen en verder zullen er hopelijk (en naar verwachting) meerdere jeugdteams van de blauwwitten uit Heerde worden gehuldigd deze avond. Dit omdat zij dan dit najaar kampioen zijn geworden!

Voldoende redenen dus om zaterdag 7 december een kijkje te komen op De Eeuwlanden, voor de wedstrijd SEH 1 (foto) tegen VEVO 1. De wedstrijd begint om 18.00 uur, onder leiding van scheidsrechter Koopmans. Allemaal welkom!