SEH JO9-3 kampioen!

Zaterdag 30 november 2019

De spelers en begeleiding van de JO9-3 van voetbalvereniging SEH uit Heerde konden zaterdagmorgen een feestje vieren. Nadat het elftal ook het duel tegen de leeftijdsgenoten van Heino had gewonnen met liefst 9-1, konden de festiviteiten beginnen vanwege het behaalde kampioenschap!

De spelers kregen bijvoorbeeld speciale kampioenshirts aangereikt en medailles om. Ook was er een speciaal spandoek gemaakt ter gelegenheid van deze festiviteit. SEH JO9-3 werd uiteraard op de gevoelige plaat gezet, zoals dat hoort bij kampioenschappen (foto). De spelers kregen na afloop ook nog een rondleiding bij hun shirtsponsor, Automobielbedrijf Van Bennekom. Het was dan ook niet niets wat de jonge jongens van dit talentvolle team hebben gepresteerd: alle tien de competitieduels tot nu toe werden gewonnen, waardoor ze met dertig punten niet meer in te halen zijn door de concurrentie. Alle spelers en begeleiders gefeliciteerd met het kampioenschap!

De kans is groot dat er nog meer kampioenschappen volgen dit najaar. Onder meer ook de JO12-1, de JO12-2 en JO8-1 presteren uitstekend en doen nog mee om de bovenste plaatsen. De ploegen die op 7 december al kampioen zijn, zullen tijdens de wedstrijd van SEH 1 tegen VEVO 1 worden gehuldigd!