G-team SEH in het nieuw!

Maandag 25 november 2019

De spelers van het G-team van voetbalvereniging SEH uit Heerde zien er weer piekfijn uit. En dit niet alleen tijdens de wedstrijden, maar ook daarbuiten! De spelers hebben onlangs nieuwe kleding gekregen, zoals wedstrijdshirts en presentatiepakken.

Het bedrijf Tytane uit Wapenveld is bereid gevonden het team te sponsoren en de spelers in het nieuw te steken. Als dank daarvoor kreeg Arjen Tijssen van het bedrijf een blijk van waardering van Jan Wagenaar van de sponsorcommissie van SEH (zie foto). Tytane is bovendien ‘stersponsor’ geworden van de voetbalvereniging. In de nieuwe kleding werd de competitiewedstrijd afgelopen zaterdag helaas nipt verloren van Victoria Boys (1-2).

Het G-team is een echt pareltje van SEH. Zo´n 1,5 jaar is er door de spelers niet gevoetbald in de competitie, vanwege veel wisselingen en een tekort aan spelers. Maar vanaf dit najaar doen de voetballers en voetbalsters weer mee om het echie. Het G-team is er speciaal voor voetballers (m/v) met een geestelijke of lichamelijke beperking.

Extra versterkingen zijn ook nu nog van harte welkom. Geïnteresseerden, of mensen met vragen over het G-team van SEH, kunnen terecht bij de trainers: Frank Heinen en Mark van de Streek. Een berichtje of mailtje sturen is voldoende. Mobiel: 06-53460624, mail: heinenfrank@hotmail.com