Witte Muizen Poule 16 november (bekerspektakel)

Donderdag 14 november 2019

De eerste selectie organiseert dit jaar, net als het vorige seizoen, iedere speelronde van de competitie een poule. Er dient een voorspelling voor 8 wedstrijden gegeven te worden, met daarbij uitsluitend wedstrijden van buurtverenigingen en/ of clubs uit de regio.

De winnaar van de poule is diegene die de meeste wedstrijden vooraf juist heeft ingevuld, waarbij een 1 geldt als thuisoverwinning, X als gelijkspel en 2 als uitoverwinning. Zijn er meerdere personen met de meeste goed voorspelde wedstrijden, dan zal de 1e prijs gedeeld worden.

Aanstaande zaterdag veel bekerwedstrijden maar ook her en der toch nog wat competitieduels. De volgende spectaculaire potjes zijn geselecteerd:

1. SEH - FC HORST (beker)

2. Wijthmen - 't Harde (competitie)

3. WHC - SDC Putten (beker)

4. Zwolsche Boys - OWIOS (beker)

5. DVS 2 - SV Epe (beker)

6. Oene - Helios Deventer (beker)

7. Kozakken Boys - IJsselmeervogels (competitie)

8. Noordwijk - HHC Hardenberg (competitie)

De inleg van de poule is €2,00. 57% van de inleg (refererend aan het oprichtingsjaar van de vereniging) gaat richting de winnaar (s), 43% gaat richting de eerste selectie, die met een deel van deze opbrengst in het voorjaar van 2020 weer een jeugdclinic zal organiseren.

Wie mee wil doen kan op donderdagavond of zaterdag (tot 13:00 uur) het formulier in de kantine invullen, of zich met zijn voorspelling bijvoorbeeld per whatsapp wenden tot Harmen van Oene (06-15868950) en of Michiel de Gooijer (06-12642359) en of Henri Houtman (06-10952385).

De winnaar zal zaterdags na afloop van de laatste wedstrijd z.s.m. bekend worden gemaakt in het clubhuis en op de website worden gepubliceerd.