SEH ontvangt FC Horst in de beker

Woensdag 13 november 2019

Waar de nodige eerste elftallen op de Noord-Veluwe al zijn uitgevoetbald als het gaat om de bekercompetitie, daar doet voetbalvereniging SEH uit Heerde nog altijd vrolijk mee. Op zaterdag 16 november speelt de ploeg in de volgende ronde een leuk thuisduel tegen tweedeklasser FC Horst!

Voor het eerst in misschien wel twintig jaar (!) is het SEH gelukt om door te gaan naar de volgende ronde van de beker. De ploeg van trainer Pascal Diender zat in een poule met Elspeet, Zalk en Teuge en alle drie de duels werden aan het begin van dit seizoen gewonnen door het vlaggenschip. Hierdoor zijn de blauwwitten uit Heerde dus ongeslagen doorgegaan naar de volgende ronde in de beker. Een knappe prestatie van de huidige middenmoter in de vierde klasse D.

Eind september vond de loting voor de volgende ronde plaats door de KNVB en rolde FC Horst uit de koker als tegenstander. Een prachtig affiche, zeker omdat het duel op het onlangs vernieuwde sportpark ‘De Eeuwlanden’ in Heerde wordt gespeeld. En het is een sportieve uitdaging; FC Horst, uit de gelijknamige buurtschap langs de snelweg A28 bij Ermelo, staat immers keurig in de middenmoot van de 2e klasse G.

Wie deze zaterdagmiddag nog niks te doen heeft is natuurlijk van harte welkom om dit interessante duel, onder leiding van scheidsrechter Smit,  te bezoeken. Aanvang op sportpark De Eeuwlanden is 14.30 uur. Komt dat zien!