Vette cheque voor SEH dankzij Rabo ClubSupport

Dinsdag 29 oktober 2019

Voetbalvereniging SEH heeft maandagavond een hele mooi cheque mogen ontvangen. In theater Veluvine in Nunspeet ontving een afvaardiging van de club een bedrag op papier van maar liefst 1242,13 euro, in het kader van de Rabobank ClubSupport (voorheen Clubkas Campagne)!

Zoals ieder jaar stelde de Rabobank 150.000 euro beschikbaar om te verdelen aan bijna 400 deelnemende verenigingen op de Noord-Veluwe. Elk lid mocht vijf stemmen uitbrengen op de verenigingen en stichtingen, waarvan er maximaal twee op dezelfde vereniging/stichting mochten worden uitgebracht. In 2016 kreeg SEH 645 euro en vorig jaar was dat bedrag zelfs nog iets hoger, met 690 euro. En nu is het dus zelfs bijna verdubbeld!

Iedereen die op de voetbalvereniging uit Heerde heeft gestemd: heel erg bedankt! Uiteraard gaat onze dank ook naar de Rabobank voor het houden van deze mooie actie en het organiseren van de gezellige slotavond.

Mede dankzij het bedrag van de Rabobank ClubSupport willen we de deze zomer aangepakte kantine nog wat meer oppimpen. Daarbij is er uiteraard aandacht voor jong én oud.