Nieuwe tassen voor SEH MO11-1

Dinsdag 24 september 2019

De speelsters van de MO11-1 van voetbalvereniging SEH uit Heerde hebben nieuwe tassen gekregen! Afgelopen maandag werden de sponsoren, de gebroeders Braakman, hiervoor in het zonnetje gezet.

De broers Jan (van Braakman Straat- en grondwerken), André (Braakman Tegel- en metselwerken) en Benno (Braakman Timmer- en onderhoudswerken) zijn al jarenlang trouwe sponsoren van SEH en bovendien graag geziene gasten op sportpark De Eeuwlanden. Dit was vorig jaar ook de aanleiding om de drie bedrijven in de presentatiegids ‘Wij zijn SEH’ in de spotlights te zetten met een mooie foto en een interessant artikel.

De mannen waren erg blij mee met deze aandacht en wilden daarop iets terug doen voor de voetbalvereniging. Daarom hebben ze besloten sporttassen te schenken aan de meiden onder de 11-1 van SEH. En de speelsters, uitkomend in een sterke 2e klasse, zijn daar natuurlijk erg blij mee.

Als dank en waardering kregen de gebroeders Braakman onder toeziend oog van spelers en begeleiding nog een presentje uit handen van Jan Wagenaar, van de sponsorcommissie van vv SEH (foto).