Indeling teamfoto’s maken op Open Dag

Donderdag 22 augustus 2019

Zoals voor velen inmiddels al wel bekend worden voor de website weer nieuwe teamfoto's gemaakt. De fotograaf van dienst, Leon Schotman, is tijdens de Open Dag op zaterdag 31 augustus grotendeels van de dag beschikbaar om de afbeeldingen te maken.

Op basis van het bekende wedstrijdschema voor zaterdag 31 augustus is er een indeling gemaakt, van hoe laat welk team op de foto moet. De indeling is in dit document (word-bestand) te vinden. Boven de indeling is een aantal spelregels te vinden, waarvan wordt verwacht dat iedereen zich hieraan probeert te houden.

Er is geprobeerd zoveel mogelijk rekening te houden met ieders behoeften en wensen. Met ieders hulp en medewerking zou het toch de aanstaande zaterdag 31 augustus moet lukken om het merendeel van de teams op de foto te krijgen. Graag ieders begrip en medewerking hiervoor. Wij zijn immers SEH!

Indien gewenst is het ook mogelijk (individuele) pasfoto’s te laten maken deze dag voor de Voetbal-app. De teams die voor deze zaterdag nog niet zijn ingedeeld zullen binnenkort worden benaderd voor een ander moment. Wie, bijvoorbeeld in het kader van de AVG, niet op de foto wil kan dit vooraf aangeven. Dan wordt dit uiteraard gerespecteerd.

Mochten er toch nog vragen of opmerkingen zijn; meldt het dan even bij Katja van ’t Goor van de Open Dag Commissie van SEH. Zij is te bereiken per mail of mobiel: katjavtg@gmail.com / 06-29900197