SEH opent competitie tegen Dronten

Zondag 18 augustus 2019

Het eerste elftal van voetbalvereniging SEH uit Heerde speelt de eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2019-2020 op het eigen sportpark ´De Eeuwlanden´ tegen Reaal Dronten. Het wedstrijdprogramma van onder meer de 4e klasse D is dit weekend bekendgemaakt door de KNVB.

De eerste speelronde van de competitie is op zaterdag 21 september. Op die datum is ook al gelijk een kraker in de gemeente Heerde te zien, met de derby tussen VEVO uit Veessen en WZC Wapenveld. Het eerste uitduel voor de blauwwitten van SEH is op 28 september, op ´t Harde.

De laatste wedstrijd voor de winterstop, speelronde twaalf, is op 14 december. Dan moet trainer Pascal Diender met zijn selectie afreizen naar ´s-Heerenbroek. De tweede seizoenshelft en het kalenderjaar 2020 wordt gelijk ingeluid met een regelrechte derby: SEH- WZC op 25 januari. De laatste speelronde is normaliter op 23 mei. Dan staat er een uitduel tegen Noord Veluwe Boys op het programma.

Met uitzondering van twee wedstrijden beginnen alle potjes om 14.30 uur. Alleen de uitduels tegen CSV´28 (5 oktober) en Dieze West (15 februari) starten 15.00 uur. Zie voor het volledige programma de afbeelding bij dit bericht. Het seizoen is verdeeld in drie periodes. De eerste duurt acht duels, de overige twee negen.

Opvallend is dat de competitie van SEH begint met dezelfde wedstrijd als waar het vorig jaar mee eindigde; een thuisduel tegen Reaal Dronten. In mei van dit jaar eindigde die doelpuntrijke match in 5-3 voor de blauwwitten.

Het eerste elftal is inmiddels al volop in training. De mannen van trainer Pascal Diender doen aankomende week mee aan het Bultman Hartholt Noordoost-Veluwe toernooi bij WZC Wapenveld en Hatto Heim. Op dinsdag 20 augustus is in Hattem om 19.30 uur Hatto Heim de tegenstander (gratis entree!). Op zaterdag 24 augustus zijn dan vanaf 14.00 uur twee kortere wedstrijden voor de eindklassering. Locatie (Wapenveld of Hattem) is afhankelijk van het resultaat.

Vanaf zaterdag 31 augustus zijn er vervolgens drie bekerwedstrijden op de zaterdagen ingepland, tegen respectievelijk Elspeet, Teuge en Zalk. De eerste wedstrijd is 31 augustus op het eigen sportpark ‘De Eeuwlanden’ tegen Elspeet. Let op; in verband met de Open Dag op dezelfde datum begint die wedstrijd om 15.00 uur!