Programma en indeling beker SEH 1

Maandag 29 juli 2019

De indeling én het programma voor de bekercompetitie van SEH 1 is bekend. Het eerste elftal uit Heerde zal het in een poule moeten opnemen tegen Elspeet, Zalk en Teuge.

De eerste wedstrijd is op zaterdag 31 augustus op het eigen sportpark ‘De Eeuwlanden’. De aanvangstijd staat nu op 14.30 uur, maar dit zal naar alle waarschijnlijkheid 15.00 uur worden. Dit in verband met de Open Dag die dan ook wordt gehouden bij SEH. We zijn dan ook blij dat het vlaggenschip deze dag thuis speelt! Rondom dit duel zullen de nodige festiviteiten worden georganiseerd.

De andere twee wedstrijden in de beker zijn uit voor SEH 1. Op 7 september reist de ploeg af naar Zalk (aanvang 14.30 uur) en een week later is Teuge de gastheer (15.00 uur). Zie de afbeelding voor het complete programma in deze poule.

De tegenstanders in deze poule zijn zeker niet onbekend. Elspeet zat vorig jaar bij SEH in de competitie en wist heel knap te promoveren via de nacompetitie. Zalk zat twee seizoenen geleden én zit het komende jaar weer bij de blauwwitten uit Heerde in. Ook tegen Teuge is al regelmatig gevoetbald in het (recente) verleden.

De week voor aanvang van de bekercompetitie spelen de mannen trainer Pascal Diender het Bultman Hartholt Noordoost-Veluwe toernooi bij WZC Wapenveld en Hatto Heim. Op 20 augustus is in Hattem om 19.30 uur Hatto Heim de tegenstander (gratis entree!). Op zaterdag 24 augustus zijn dan vanaf 14.00 uur twee kortere wedstrijden voor de eindklassering. Locatie is afhankelijk van het resultaat.

Het programma voor de competitie voor SEH 1 wordt (pas) bekend op 18 augustus. De eerste speelronde voor de competitie zal op zaterdag 21 september zijn, een week na de laatste bekerwedstrijd. De indeling is al wel bekend, klik hier om deze te bekijken.