Indeling competitie SEH 1

Maandag 15 juli 2019

De indeling voor het nieuwe voetbalseizoen is in de nacht van zondag op maandag bekendgemaakt door de KNVB. SEH 1 speelt in het seizoen 2019-2020 in de 4e klasse D. Waar de ploeg het afgelopen seizoen bijna alleen maar op de Veluwe kon blijven voor de duels, liggen er nu ook ritjes in het verschiet richting Kampen en Zwolle (en omgeving).

De indeling: vierde klasse D (zie ook foto).

CSV’28 (Zwolle)

Dieze West (Zwolle)

’t Harde

’s-Heerenbroek

Kampen

Noord Veluwe Boys (Hattemerbroek)

Reaal Dronten

VEVO

VSW (Windesheim)

Wilsum

Wijthmen

WZC Wapenveld

Zalk

SEH

Op papier een mooie indeling, met eigenlijk alleen maar ploegen in de omgeving. Ten opzichte van vorig jaar zal SEH vier duels meer moeten spelen, vanwege de veertien deelnemende clubs. De lijst van teams is een combinatie van de afgelopen twee seizoenen, dus veel onbekende namen zitten er niet tussen. Zalk, CSV'28 en VSW zijn vorig jaar gedegradeerd uit de derde klasse. De overige teams speelden al in de vierde klasse. Met VEVO en WZC zitten er ook weer een aantal echte derby’s tussen. EZC uit Epe is echter ingedeeld in de 4e klasse C. Naar verwachting zullen alleen de uitwedstrijden tegen Dieze West en CSV om 15.00 uur beginnen, de overige duels starten 14.30 uur.

Het programma wordt (pas) bekend op 18 augustus. De eerste speelronde voor de competitie zal op zaterdag 21 september zijn.