FOTO’s: Kampioenen en selectiespelers gehuldigd

Woensdag 29 mei 2019

In navolging van de JO8-1 het afgelopen najaar, zijn er nu ook twee jeugdteams van voetbalvereniging SEH uit Heerde die zich dit voorjaar tot kampioen hebben gekroond! De drie kampioenen zijn daarom afgelopen zaterdag in de rust van de wedstrijd van SEH 1 gehuldigd. Foto’s van dit moment zijn vanaf nu te bekijken op de site.

Zowel de JO12-1 als de JO8-2 zijn deze zaterdag kampioen geworden in hun competitie! Het eerstgenoemde team wist op een zeer overtuigende wijze van de leeftijdsgenoten van Vios Vaassen te winnen. Het elftal is daardoor niet meer in te halen door de concurrentie en mag zich kampioen noemen.

Dat geldt ook voor de J08-2. Dit jonge team is ongeslagen gebleven in het voorjaar en is daardoor op de eerste plek geëindigd. Een knappe prestatie van spelers en hun begeleiding.

Vanwege deze fantastische prestaties zijn de drie teams, dus ook najaarskampioen JO8-1, gehuldigd tijdens de rust in de wedstrijd van het eerste elftal tegen Reaal Dronten. Dit is inmiddels traditie bij SEH en dat bevalt van alle kanten goed. Voor het oog van veel mensen en onder luid applaus mochten de kampioenen één voor één het hoofdveld oplopen.

Alle winnaars gefeliciteerd! Een enkel team van SEH maakt de komende weken ook nog kans op het kampioenschap.

De huldiging van de kampioenen was niet het enige ‘officiële’ moment afgelopen zaterdag rond de wedstrijd van SEH 1. Ook diverse selectiespelers van het vlaggenschip werden in het zonnetje gezet. Zo kregen Marthijn van der Steege, Frank Olthuis en Michiel de Gooijer een bloemetje en een kleinood overhandigd voor het feit dat zij meer dan 200 officiële wedstrijden hebben gespeeld voor SEH 1. Voor Van der Steege, die afgelopen zaterdag nog een penalty wist te scoren, en Olthuis zullen daar normaliter ook geen aantallen meer bij komen. Zij stoppen bij het eerste elftal; hetzelfde geldt voor Richard Tijssen en Jurian Rosendal. Alle spelers zijn bedankt voor hun diensten door voorzitter Barend de Ruiter. Later heeft ook Hermen de Jager bekendgemaakt te stoppen bij SEH 1.

Tijdens de huldiging en festiviteiten zijn foto´s gemaakt door Leon Schotman. De afbeeldingen zijn inmiddels te zien in het speciaal daarvoor aangemaakte foto-album op deze site. Klik hier om ze te bekijken.