Edwin Benning nieuwe trainer SEH 2!

Zaterdag 11 mei 2019

Met ingang van het seizoen 2019-2020 is de nieuwe trainer van SEH 2 Edwin Benning uit Zwolle. De Technische Commissie van de voetbalvereniging uit Heerde is blij te kunnen melden dat zij een nieuwe trainer hebben aangesteld voor volgend jaar.

Edwin (45 jaar) komt over van Be Quick’28 waar hij de afgelopen twee seizoenen verantwoordelijk was voor het 2e elftal. Bestuurslid en lid van de voetbaltechnische commissie Gert Toorn over de aanstelling: ,,Ik ben heel blij met de komst van Edwin. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij ons kan helpen om vv SEH en de spelers verder te ontwikkelen.’’

In Benning vindt SEH een gedreven trainer: een echt verbinder met passie voor voetbal en de mens. Hij meldt: ,,Ik heb enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging. Vanaf het eerste gesprek voelde het goed en voelde ik mij vooral welkom. We waren er dan ook snel uit.’’

Benning is de opvolger van William Bijsterbosch. Op de afgelopen nieuwjaarsreceptie is bekendgemaakt dat de trainer/coach SEH 2 na maar liefst 9 (!) jaar gaat verlaten. De technische commissie is zoek gegaan naar een nieuwe trainer die binnen de filosofie van SEH het 2e elftal wil gaan trainen. Daaruit is dus Edwin Benning naar voren gekomen.

Het nieuws rondom de bekendmaking is zaterdag na de wedstrijd van SEH 2 medegedeeld aan de spelers. Het elftal heeft deze middag met 1-3 gewonnen bij Dos Kampen. Het tweede elftal staat daarmee in de subtop van de 3e klasse.

Wij als club heten Edwin van harte welkom en wensen hem heel veel plezier en succes toe. Dat geldt natuurlijk ook voor William Bijsterbosch bij zijn laatste loodjes.