Jari Wolf in PANNA! Sterrenteam

Woensdag 24 april 2019

Aanvaller Jari Wolf (9, foto) van de SEH JO10-2 maakt furore! Niet alleen op sportpark ‘De Eeuwlanden’, maar ook als speler van het bekende ‘PANNA! Sterrenteam’.

Het ultieme doel van het PANNA! Sterrenteam is deelname aan een internationaal toptoernooi. In het seizoen 2017-2018 hebben de PANNA! Sterrenteams bijvoorbeeld getraind bij Ajax, een voorwedstrijd gespeeld én gewonnen bij derde divisionist ADO’20 en strandvoetbal gespeeld in de Beachfabriek in Nijmegen. Het moge dus wel duidelijk zijn; je komt niet zomaar in dit elftal terecht.

Maar toch is het Jari gelukt! Tijdens de finaledag van de talentenjacht in Utrecht is hij gescout om zijn voetbaltechniek. Daardoor mag hij tot het einde van dit kalenderjaar onderdeel uitmaken van dit bijzondere team. Het PANNA! Sterrenteam is gevormd door elf spelers, afkomstig uit heel Nederland. De focus ligt op techniek, tactiek, fysiek en mentaal.

En Jari wordt zelfs al steeds meer beroemd. Zo heeft hij al in het PANNA! Magazine gestaan. En dat gebeurde niet eenmalig, maar dat komt iedere maand weer voor. Afgelopen Paasweekend heeft het team, met Jari, meegedaan aan het eastern international toernooi. Het resultaat mocht er zijn: de spelers zijn vierde geworden van 32 diverse teams uit het buitenland!

SEH wenst Jari ook de rest van dit jaar nog veel plezier en succes toe bij het PANNA! Sterrenteam!