FOTO'S: Derby JO19 SEH- Oene

Zaterdag 20 april 2019

Een regelrechte derby werd zaterdagmiddag gespeeld op sportpark 'De Eeuwlanden' in Heerde. En nog een belangrijke ook. De JO19-1 van SEH ontvingen de gasten, en directe concurrent, Oene in een competitiewedstrijd. Tijdens het duel zijn meerder foto's gemaakt, die nu te bekijken zijn op de site.

Voorafgaand aan het duel stond SEH op positie negen in deze eerste klasse, terwijl Oene de voorlaatste en elfde plak had. Maar bij winst zouden de gasten over de Heerdenaren gaan. En dat lukte uiteindelijk ook. In de beginfase was SEH zeker niet de mindere, maar de voorsprong van Oene was een flinke tegenvaller. Uiteindelijk eindigde het duel in een 0-3 zege voor de gasten.

Een belangrijke overwinning voor Oene, dus. Maar SEH heeft nog meerdere wedstrijden te gaan om van onderste plaatsen weg te komen. Onder meer op 11 mei, als de eerstvolgende wedstrijd wordt gespeeld door de mannen van trainer Harry Veldhuis en leider Jordi Joostema. Het team gaat dan op bezoek bij Rohda Raalte. Vast veel succes gewenst!

Tijdens de wedstrijd zijn ruim 70 foto's gemaakt door onze hoffotograaf Barend de Ruiter. Deze zijn nu hier te vinden in het speciaal daarvoor aangemaakte foto-album.