MO15-1 krijgt lof van de koploper

Maandag 08 april 2019

Net zo goed had dit stukje 'SEH MO15-1 maakt pr in Den Ham' kunnen heten, zoals trainer Tonnie Hofmeijer voorstelde. De reacties na de wedstrijd waren zo positief, dat we deze graag met iedereen delen!

Vol goede moed, maar helaas niet compleet, togen de meiden richting Den Ham om daar te spelen tegen de plaatselijke trots en koploper Den Ham M015-1.

Nee: gewonnen werd er niet (eindstand 5-1). Maar toch heeft SEH er een goede indruk achter gelaten. Spelers en begeleiding kregen diverse malen de complimenten en deze worden graag met iedereen gedeeld. Wij zijn immer SEH! Alle lofuitingen hebben ook al geleid tot een afspraak: in de voorbereding voor het nieuwe seizoen zullen de meiden het wedereom opnemen tegen Den Ham. Iedereen was er onder de indruk van de meiden van SEH MO15-1.

Het meidenteam speelt dit voorjaar in de 1e klasse en staat momenteel op plek 8. Het elftal wordt sinds de winterstop getraind door Tonnie Hofmeijer. Zaterdag speelt de MO15-1 thuis tegen SVVN uit Nijverdal. Aanvang op De Eeuwlanden: 10.45 uur.