JO13 geeft Go Ahead goed partij

Dinsdag 19 maart 2019

Onder het toeziend oog van veel publiek werd maandagavond 18 maart een leuke oefenwedstrijd gespeeld op sportpark ‘De Eeuwlanden’. SEH JO13-1 mocht het daarin opnemen tegen de leeftijdsgenoten van Go Ahead Eagles uit Deventer. De gasten gingen er uiteindelijk met een 0-4 overwinning vandoor.

En dat is natuurlijk helemaal geen schande voor de JO13-1 van SEH, zelf uitkomend in de promotiepoule van de 1e klasse. Eagles J013-1 komt namelijk uit in de Eredivisie, waardoor het duel dus een heuse krachtmeting was voor de Heerdenaren. De jongens van trainer Jan Willem Hanekamp voetbalden de eerste helft uitstekend mee, maar gescoord werd er niet aan beide kanten. In de tweede helft namen de gasten vervolgens wel afstand, maar SEH heeft de huid duur verkocht!

Voor de spelers uit Heerde was het natuurlijk bovenal een unieke ervaring en een topavond. Ook omdat ze zelf voor de nodige pr hadden gezorgd, door afgelopen zaterdag live in de uitzending van Radio 794 te vertellen over de wedstrijd. Leuk detail: bij Eagles J013-1 speelde Jesse Wijnstok mee, die jaren lang deel uit maakte van de SEH voetbalopleiding. En zijn broer Wietse was de prima leidende scheidsrechter van dienst.