Jarige SEH-masseur Kees Stolk (80) verrast

Woensdag 06 maart 2019

De eerste selectie van voetbalvereniging SEH uit Heerde was dinsdagavond extra vroeg op het sportpark ‘De Eeuwlanden’. De aanleiding was een hele leuke: de masseur en hersteltrainer werd verrast vanwege zijn verjaardag.

Het gaat dan ook niet zomaar om een masseur. De persoon in kwestie, Kees Stolk, vierde namelijk eerder deze week zijn 80e (!) verjaardag. En twee dagen na zijn ‘echte’ verjaardag was hij natuurlijk gewoon weer op het sportpark aanwezig om de selectiespelers te helpen en te begeleiden.

En hoewel Kees er niet zo van houdt om volop in de schijnwerpers te staan, kon dit heuglijk feit natuurlijk niet onopgemerkt blijven. Daarom verraste de eerste selectie van SEH de jarige met een mooi shirt (zie foto) en was er gezorgd voor een lekker stukje taart. Vanuit het bestuur mocht Kees bovendien nog een envelop met inhoud in ontvangst nemen.

Deze geste geeft aan dat er veel bewondering, respect en waardering is voor Kees Stolk, die eerder ook al voorzitter is geweest van de voetbalvereniging. Ook via deze weg feliciteren wij Kees als club nogmaals van harte!

Wil je Kees in actie zien? Of hem feliciteren? Zaterdagmiddag is hij in Veessen, als SEH 1 de belangrijke uitwedstrijd speelt tegen VEVO. Aanvang 14.30 uur!