FOTO'S: SEH MO15-1 tegen DES

Zaterdag 02 maart 2019

Tijdens het weekend van het carnaval wordt er traditiegetrouw nauwelijks gevoetbald. Maar toch speelde een aantal ploegen wel een potje deze zaterdag op 'De Eeuwlanden'.

Waaronder de SEH MO15-1. Deze ploeg deed het in het najaar heel erg goed en is daardoor gepromoveerd naar de 1e klasse. De meiden onder leiding van Tonnie Hofmeijer mochten het vandaag tijdens een competitiewedstrijd opnemen tegen de leeftijdsgenoten van DES, uit Nijverdal. Het werd een hele spannende wedstrijd, die door beide ploegen gewonnen had kunnen worden. Uiteindelijk konden de gasten de drie punten meenemen, want de eindstand was 1-2. Dat kwam mede door het feit dat SEH twee penalty's niet wist te scoren. Zelfs een peptalk en een heuse fruitcocktail voorafgaand aan de wedstrijd konden de nederlaag niet voorkomen.

Helaas geen overwinning dus voor de meiden van SEH, maar wel een mooie, leuke en leerzame wedstrijd. Tijdens het duel zijn er bijna honderd foto's gemaakt door Barend de Ruiter. Deze afbeeldingen zijn te bekijken in het speciaal daarvoor aangemaakte album.