Nieuw bij SEH: Teamdag

Woensdag 13 februari 2019

Bij voetbalvereniging SEH in Heerde wordt vanaf heden iedere zaterdag iets nieuws georganiseerd: een zogenaamde Teamdag. Een activiteit voor de jeugd vanaf O12 en ouder (jongens én meiden), om hen eens wat extra aandacht te geven. Aanstaande zaterdag is het eerste team aan de beurt: de JO15-2 (foto)!

De bedoeling hiermee is de binding naar onze club toe te vergroten en om ieder team, en ieder lid, te laten zien dat iedereen voor de club belangrijk is… onafhankelijk van de prestaties. Wij zijn SEH, dus!

Wat houdt de Teamdag in? Het gekozen team, inclusief begeleiding, speelt de betreffende zaterdag een thuiswedstrijd en wordt circa 1,5 uur voor aanvang van de wedstrijd in de kantine verwacht. Bij het bestuurslid van dienst is er dan een ontvangst met koffie,thee of limonade in de commissiekamer.

Daarna gaat het team in dezelfde kamer een echte wedstrijdbespreking houden, zoals SEH 1 dat bijvoorbeeld ook doet. De leider/trainer vertelt wat over de tegenstander, de afgelopen trainingsweek en vanzelfsprekend de opstelling en het strijdplan van die dag. Daarbij kan er gebruikt gemaakt worden van bijvoorbeeld het whiteboard.

Na de wedstrijd wordt het gehele team weer in de kantine verwacht om gebruik te maken van de consumptiebonnen die door het bestuurslid van dienst uitgedeeld zullen worden. Spelers kunnen dan bijvoorbeeld een kijkje nemen bij wedstrijden van andere SEH-teams. Op die manier is het bedoeling er een leuke, sportieve en natuurlijke gezellige wedstrijddag van te maken.

Er is een schema gemaakt, gebaseerd op het competitieprogramma. Bij eventuele afgelasting kan het team in overleg treden met het Jeugdbestuur over een alternatieve datum. Bij datzelfde orgaan kunnen leden ook terecht voor vragen of informatie.